x

Se årets bedste Letterman-optræden

Se årets bedste Letterman-optræden

Det er måske ikke alle ude i det danske land, der nu sidder med den amerikanske synth-poptrio Future Islands' navn på deres læber. Det kan dog ændre sig. De tre herrer var nemlig forbi det legendariske David Letterman Show, og her gav de en optræden, som kan sætte enhver performer til skamme. I videoen, som du kan se her forneden, optræder de med sangen "Seasons (Waiting On You)", og det går ikke stille af sig.

Forsanger Samuel T. Herring er kendt for sin indlevende optræden, og han holder sig bestemt ikke tilbage, da musikken først pumper af sted hos Letterman. Klædt i sort tøj - sort må være det nye sort! - med skjorten i bukserne danser han som din onkel til en af de store familiefester, mens han vokalmæssigt lader følelserne strømme ud blandt andet ved lidt velplaceret growl. Ordet "ømt" synes at være det mest dækkende. Selv David Letterman virker overrumplende imponeret, da trioen er færdige med sangen.

I 2012 aflagde Future Islands Aarhus et visit, da de spillede på Atlas. Her oplevede GAFFAs Mikkel Drejer Bertelsen live-fænomenet på tætteste hold, og han skrev blandt andet i sin fem ud af seks stjerners anmeldelse: "Herrings præstation kan ikke understreges nok. Imens hans bandfæller ikke gjorde noget væsen af sig, hoppede, growlede, skreg og slog han sig selv, og på intet tidspunkt virkede nogle af disse udskejelser påtagede. Herrings gennemsnitlige udseende gjorde, at han repræsenterede samtlige fremmødte, og alle kunne relatere til smerten, bevist i de store klapsalver efter hver eneste nummer."

Du kan i øvrigt se Future Islands' spektakel med egne øjne, når de gæster den aarhusianske indie-festival Pop Revo, der løber af stablen 16.-17. maj. 

Se den sjove video her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA