x

Hør Linkin Parks nye single

Hør Linkin Parks nye single

Linkin Park udsendte i september sidste år singlen "A Light That Never Comes", hvor gruppens fans for at få adgang til sangen skulle gennemføre et online-spil først. Nu prøver amerikanere endnu engang at skabe interaction med deres fans, idet de nu har udgivet den nye single "Guilty All The Same (feat. Rakim)", som du kan få adgang til ved at tagge en vilkårlig Linkin Park-sang via app'en Shazam. 

Med rapperen Rakim som hjælp lyder det umiddelbart til, at Linkin Park har skruet ned for rocken, som de længe har været i periferien af, men faktisk er der skruet op for guitarerne. Hvornår det nye album udkommer, er endnu uvist, men mon ikke de udgiver noget snarest, som skal følge op på 2012-udgivelsen "Living Things". Dette udspil kvitterede GAFFAs anmelder Keld Rud for med fire ud af seks stjerner og følgende ord:

"De eneste sange, der falder en smule igennem, er den arrige Lies Greed Miseryog rapnummeret Until It Breaks. Skønt Bennington mod slutningen af sidstnævnte træder til med en melodipassage, virker sangen ikke nær så helstøbt som resten af albummet. Bortset fra det er Living Things et ekstremt veleksekveret album, hvad angår produktion, sangskrivning og fremførelse. Albummet vil næppe omvende skeptikere, men fans af bandet bør i den grad juble over dette udspil."

Download Shazam, åbn app'en og tag en Linking Park-sang, hvis du vil høre nye toner fra Linkin Park.
 
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA