x

Grøn Koncert offentliggør de første navne

Grøn Koncert offentliggør de første navne

Til juli er det atter tid til årets Grøn Koncert, og nu er de første to navne offentliggjort. Tim Christensen, rockdyret kendt fra blandt andet Dizzy Mizz Lizzy, og popcharmøren Mads Langer træder op på scenen. Sammen. Tuborgs ønske om at "gøre noget ved musikken" og Muskelsvindfondens vision om "at skabe plads til forskelle i samfundet" udmønter sig nemlig i det unikke møde og musikalske mash-ups på dette års grønne koncerter. Derfor er den første publikumsoverraskelse på årets program de to førnævnte herrer i musikalsk samarbejde. Se årets turnéplan her forneden. 

Både Tim Christensen og Mads Langer har tidligere optrådt på Grøn Koncert med deres respektive soloprojekter, men det er første gang, at de to får lov at mødes på scenen. "Tanken er at kombinere det bedste af Mads og det bedste af mig selv, og lade det mødes i magi," fortæller Tim Christensen om samarbejdet.

"Vi får i hvert fald kuldegysninger. Grøn Koncert er jo noget af det ypperligste, man kan spille herhjemme, så det er et drømmescenarie at få lov at dele det med en af sine gode venner," fortsætter Mads Langer. "Hvis man køber billet til Grøn Koncert, får man en helt eksklusiv verdenspremiere på noget ny musik. Vi gør det ikke andre steder – det er Grøn Koncert, det handler om."

Det er ikke kun traditionen for mash-ups, der er en stolt del af Grøn Koncert-historien. Også traditionen for festlige og folkekære værter har eksisteret i mange år, og denne lever videre i 2014-udgaven. For andet år i træk er det P3's populære værter Sara Bro og David Mandel, der skal skabe stemningen på P3 Scenen, mens de grønne veteraner Jacob Haugaard og Simon TJ vanen tro skal få publikum i festhumør på Grøn Scene. 

Se årets turnéplan her:

Kolding, Hylkedalvej, Seest, den 17. juli
Randers, Paderup, arealet mellem Hammelvej og Paderup Boulevard, den 18. juli
Århus, Marienlystvej, 8210 Aarhus V., den 19. juli
Ålborg, "Trekanten" ved Hvorup Kirkevej, den 20. juli
Esbjerg, Skibhøj, den 24. juli
Odense, Dyrskuepladsen., den 25. juli
Næstved, Holsted Nord - Ringstedgade/Holsted Allé, Næstved, den 26. juli
København, Valbyparken, den 27. juli

Officielt hashtag: #gk14
Facebook: facebook.com/groenkoncert
Twitter: twitter.com/Groenkoncert, @groenkoncert
Instagram: Groenkoncert

Læs mere på www.groenkoncert.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA