x

Rocken tilbage på Vejlby Stadion i Aarhus

Rocken tilbage på Vejlby Stadion i Aarhus

Det er 22 år siden, at højt dunkende rockmusik gav genlyd på Vejlby Stadion. Da var det den canadadiske poprocksmed Bryan Adams, der stod for underholdningen. Nu vender rocken tilbage til Vejlby. D-A-D (billedet) og Carpark North har indtil videre meldt sig klar til opgaven, og sammen vil de give dobbeltkoncert fredag den 27. juni. 

Skovbakken Kvindefodbold har brugt de sidste par uger på at finde garanter og sponsorer til at stille bankgarantien til de to top-bands. Det er nu på plads, og kontrakterne med D-A-D og Carpark North er underskrevet. Planen er at engagere et tredje band som opvarmning og dermed skabe en sand "rock & barbeque-stemning" omkring stadion. 15.000 gæster vil få mulighed for at deltage i løjerne.

"Vi har fået en meget positiv respons fra alle dele af byen på idéen om en open-air koncert på Vejlby Stadion og ikke mindst kombinationen med D-A-D og Carpark North. Vi glæder os til igen at give århusianerne en ny stor live-koncert oplevelse," siger formand Jesper Raabo fra Skovbakken Kvindefodbold.

D-A-D fejrer i år 30 års jubilæum. De har udgivet en ny greatest hits-samling med 30 (selvfølgelig!) hits og har både gang i en indlands- og udlandsturné på hver 30 koncerter. I Frederikshavn imponerede rockherrerne GAFFAs Keld Rud, som rundhåndet gav fem stjerner for en vellykket aften: "Der er naturligvis et altoverskyggende element af nostalgi over en 30 års jubilæumsturné. Men når nostalgien bliver afleveret så levende og med en sådan overbevisning, er det slet ikke af det onde. Jeg tager gerne ti år mere!"

Carpark North nyder for tiden hitliste-succes med deres seneste udgivelse, "Phoenix". Albummet ser trioen strække rammerne for deres musikalske skabelsesproces, og for første gang nogensinde har de inddraget andre kunstnere i kreativt samarbejde i studiet. Det er blandt andet blevet til duetter med henholdsvis Stine Bramsen og popduoen Nik & Jay. Michael José Gonzalez var halvt overbevist og sluttede sin anmeldelse med ordene: "Engagementet og den forfriskende insisteren på det storladne gør, at man aldrig keder sig med Phoenix i ørerne. Man trækker måske nok på smilebåndet steder, hvor det ikke er meningen, men det har nu også sin charme. Tre stjerner med pil opad."

Billetsalget starter i morgen, fredag den 7. marts, og billetter kan skaffes via Billetlugen.dk.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA