x

Noah: Forvent både halvakustisk setup og fuld strøm

Noah: Forvent både halvakustisk setup og fuld strøm

Den danske popduo Noah alias sanger og guitarist Troels Gustavsen og keyboardspiller Lasse Dyrholm er i fuld gang med deres Danmarksturné, som bringer dem til Brande den 8. marts, Silkeborg den 13. marts og slutter fredag den 14. marts i Koncertsalen i DR Byen i København. Duoen er kendt for hits som "Alt Er Forbi", "Over Byen" og "Det' Okay", alle fra sidste års selvbetitlede debutalbum.

GAFFA har fanget bandet på landevejen for at høre lidt om, hvad man kan forvente sig af gruppen live anno 2014.

Hvordan er det gået i øvelokalet?
– Vi har tre topprofessionelle musikere med os, når vi spiller koncerter. Så øvelokalet har altid fremragende toner.

Hvad kan vi forvente af koncerterne?
– Til forskel fra efterårstouren har vi nu opdelt koncerterne i to dele. Første halvdel af koncerterne vil være et halvakustisk setup, som man kender fra vores Beta Sessions. Herefter skruer vi op for lyden og elektriciteten med en mere uptempo-præget sidste halvdel.

Hvad gør du, lige inden du går på scenen?
– Vi praktiserer altid den klassiske rundkreds, hvor vi klapper hinanden på skulderen, ønsker god energi og råber et hemmeligt, og en anelse pinligt, kampråb.

Hvad står der på jeres forplejningsliste?
– Vi er ikke nået dertil, hvor vi eksempelvis kun vil have grønne M&M's. Forplejningslisten er derfor ret standard/kedelig med nogle sunde og mindre sunde snacks, diverse drikkevarer og så videre.

Hvad hører I i turbussen?
– Vi plejer faktisk at tage den sociale hat på og snakke om fortid og fremtid, mens radioen får lov til at køre på lavt blus i baggrunden. For os handler det ofte om at lade ørerne hvile lidt før en koncert. På den måde opnår man oftest max spænding og lyst til musikken, når man står på scenen.

Se koncertdatoer og find billetter via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA