x

Se Justin Bieber afgive urinprøve efter anholdelse

Se Justin Bieber afgive urinprøve efter anholdelse

Justin Bieber har fået massiv medieomtale den seneste tid grundet en række skandaler, ikke mindst da han blev anholdt for at køre i påvirket tilstand i Miami i januar. Nu har politiet efter talrige anmodninger frigivet optagelser af Bieber, der efter anholdelsen afgiver urinprøve hos politiet. Se klippet via launch.newsinc.com nedenfor.

Ifølge Floridas lov har medierne ret til at få udleveret alle tv-optagelser, der har relevans i en kriminalsag.

Justin Bieber er sigtet for omtalte kørsel i påvirket tilstand. Ifølge politiet var han ikke beruset, men påvirket af marihuana og den beroligende medicin Xanax. En politimand, citeret af The Guardian, udtaler, at Bieber var "ophidset, snakkesalig, fræk, samarbejdsvillig, fornærmende og kæphøj."

Bieber risikerer desuden en sag for hærværk efter beskyldninger om at have kastet æg mod sin nabos hus i Calabasas nær Los Angeles. Desuden blev hans lejede fly for nylig undersøgt af politiet, der havde mistanke om, at der var marihauna om bord. Selvom politiet fandt spor af marihuana, opgav man dog at rejse en sag grundet mangel på beviser. I januar fandt politiet desuden stoffer i hans hjem, og Biebers ven Xavier "Lil Za" Smith blev i den forbindelse anholdt.

Synes du, kære læser, at denne historie er for meget under bæltestedet, må vi minde om, at der i skrivende stund er 81.783 andre artikler på GAFFA.dk, og langt de fleste er af en mindre skandalepræget karakter. Så bare klik rundt på sitet, til du finder noget, der falder i din smag. Vi kan eksempelvis anbefale en dybdeborende, nyere artikel om "Mytteriet på Copenhagen Records" eller et indgående og kritisk portræt af P3's magtfulde musikchef Lars Trillingsgaard.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA