x

Outlandish – eneste danske act til MTV EMA

Outlandish – eneste danske act til MTV EMA

Outlandish har allerede etableret sig på den internationale musikscene. I 2003 blev den internationale version af albummet "Bread & Barrels Of Water" udgivet i det meste af Europa, Indien, Mellem-Østen og Nordafrika. Albummet indeholdt blandt andet singlen "Aicha", som toppede hitlisterne i mange lande, og albummet høstede adskillige guldcertificeringer.

Outlandish turnéerede derefter Europa tyndt i selskab med navne som Santana, Destiny’s Child og Kelly Rowland (på deres respektive turnéer). De optrådte til MTV Awards i Indien. De fik prisen for Best International Release ved Arabic Music Awards. Og endelig modtog de prisen som Best Nordic Act ved Nordic Music Awards 2004.

I Danmark har opfølgeren "Closer Than Veins" indtil videre budt på to hitliste-førstepladser med singlerne "Look Into My Eyes" og "I Only Ask Of God". Albummet er for længst gået guld, og Isam, Wagas og Lenny modtog først på året ”P3 Respekten”.

På den internationale scene er "Closer Than Veins" på vej til at blive lanceret i en lang række lande, og i skrivende stund klatrer "I Only Ask Of God" op af hitlisterne i lande som Spanien, Polen og Portugal.

Valget af Outlandish som optrædende band til MTV EMA ser Sony BMG, Outlandish pladeselskab, som en foreløbig kulmination på bandets hårde promotionarbejde og kreativitet. Det håber, at bandets optræden på Rådhuspladsen bliver endnu et skridt ud i den store verden for de tre gutter fra Brøndby Strand.

Outlandish er forøvrigt selv nomineret ved MTV Europe Music Award-showet i kategorien ”Best Danish Act”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA