x

GAFFA.dk på Amsterdam Dance Event

GAFFA.dk på Amsterdam Dance Event

I næste uge løber en af overtegnedes yndlingsfestivaler af stablen. Det drejer sig om den hollandske festival med det misvisende navn Amsterdam Dance Event.

En festival/konference, der viser en stor del af den elektroniske musik frem, fordelt over ca. 40 af Amsterdams klubber og spillesteder. Ikke så meget af den indadvendte slags, men masser af den festlige. I år kan man både høre housefolk som Masters At Work, Arthur Baker og Todd Terry. Techno som Dave Clarke, Ricardo Villalobos, Misc eller Like A Tim. Man kan tjekke label-præsentationer eller måske heppe på danskerne Bateman, Decare, Mikkel Metal og Theodor Zox. Samt godt 450 andre dj’s og producere.

Amsterdam har et rigt og meget varieret klub-miljø, og det er hvert år en oplevelse at se de mange steder. Lige fra det eksklusive 11 (på 11. etage med vinduer hele vejen rundt) til det smadrede Pakhuis Wilhelminia (der mest minder om Lab på Vesterbrogade i København) over en række dj-barer med det særlige hollandske touch.

En af grundene til, at festivalen plejer at fungere, skyldes, at konference-delen er så vellykket. I modsætning til for eksempel Sonar, så fungerer den virkelig! Debatterne er relevante og aktuelle, og der bliver indgået mange handler og etableret nye kontakter. Masser af grunde til at gå ud og fejre noget i byen bagefter. Jeg kan egentlig også ret godt lide festivaler, hvor man ikke skal sove i telt, men kan tage hjem på hotellet efter endt rundgang på klubber.

Som vanligt er GAFFA.dk til stede i form af overtegnede, der løbende vil rapportere hjem. Så følg med i den kommende uge.

Festivalens hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA