x

Carpark North indtager Koncerthuset

Carpark North indtager Koncerthuset

DR Koncerthuset lægger lørdag den 29. november rammer til en særegen oplevelse med Carpark North, når bandet indtager en 360 graders scene i Koncertsalen med deres pompøse stadionrock. Trods bandets enorme live-erfaring vil det være første gang, at trioen prøver kræfter med Koncertsalen - og samtidig også deres første koncert på en kuglerund scene omringet af publikum.

"Vi har efterhånden spillet på alle tænkelige scenestørrelser. Men vi har aldrig prøvet at spille på en 360 graders scene. Og så lige præcis i Koncertsalen, som nok må betegnes som en af verdens mest imponerende sale. Det er en kæmpe ære og udfordring. Vi ved ikke endnu, hvordan vi håndterer at have publikum i ryggen og det faktum, at man til tider kan høre en knappenål falde til jorden i den," udtaler bandet. 

Det er over 10 år siden, Carpark North med 180 km i timen parkerede deres karakteristiske og iørefaldende elektroniske rockmusik på toppen af de danske hitlister og airplaycharts. Siden da har trioen med stor succes udsendt yderligere tre album og givet os hits som "Transparent and Glasslike", "Human", "Best Day", "Wild Wonders", "Shall We Be Grateful" og senest "Army of Open Arms" samt "32" med Stine Bramsen.

Carpark North har i år gjort sit indtog på den danske hitliste med albummet "Phoenix". GAFFAs Michael José Gonzalez åbner da også sin tre stjerners anmeldelse med at konstatere, at det er de gammelkendte stadiondyder der stadig ubestridt hersker i bandets univers. 

"Så er der nyt fra landets ubestridte mestre udi storladen stadionrock, og Carpark North holder stadig fanen højt på 'Phoenix', der næppe vil skuffe bandets solide fanskare. Der er nemlig masser af de gammelkendte Carpark North-dyder på spil, samtidig med at sangskrivningen visse steder har fået et nøk opad," skriver han. 

Oplev Carpark North fra alle tænkelige vinkler i Koncertsalen lørdag den 29. november. Forsalget starter i morgen (tirsdag den 11. marts) klokken 10.00, og billetter kan skaffes via drkoncerthuset.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA