x

Se John Newman i dansk X Factor

Se John Newman i dansk X Factor

På fredag den 14. marts kommer John Newman til Danmark for at optræde i X Factor, som dermed får årets første internationale besøg af en gæsteartist. Fredagaftens tema er "Britiske Beats", med andre ord sange af britiske kunstnere. Storbritannien har gennem tiderne fostret mange forskellige genrer, så der bliver rig mulighed for at variere X Factor-deltagernes udtryk.

John Newman, der i sidste uge besøgte Store Vega for at give koncert, udtaler om at komme tilbage og optræde til X Factor: "Det var skønt at optræde i Danmark for nylig, og jeg ser frem til koncerten i dansk X Factor på fredag. Jeg mødte deltagerne, da de kom til mit show, og det er en solid flok. Jeg håber, alles ammen klarer sig godt."  

GAFFAs anmelder Christina Majcher var også med til John Newmans koncert i Store Vega og det gav hun fire stjerner for. Newmans fysiske optræden på scenen bliver af Majcher beskrevet således: "Newman har i det hele taget en ret sjov, sidekværnende dansestil, som skaber vild jubel, hver gang han kaster sig ud i en ny omgang. Det er dejligt underspillet og en lillebitte smule kejtet. Og hyperpopulært."

Det bliver spændende, om den 23-årige store stemme mebringer sine særegne dansetrin til X Factor-programmet på fredag sammen med de største sange fra debutalbummet "Tribute". 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA