x

Hør ny sang med Skrillex og Chance The Rapper

Hør ny sang med Skrillex og Chance The Rapper

Efter debut-ep'en "My Name Is Skrillex" og gennembruddet "Scary Monsters and Nice Sprites" var verdens brostep-fanatikere klar til et album fra dubstepbevægelsens unge emolignende koryfæ. Det skete aldrig, enten på grund af to bærbare computere stjålet fra den grammy-vindende EDMproducer eller af andre ukendte årsager. Nu er den tilgengæld god nok, og den 18. marts udkommer Skrillex' første album i fuld længde under navnet "Recess".

Nu kan man høre albummets anden single, der har Roskilde-aktuelle Chance The Rapper på vokal over en relativt behersket produktion. Singlen hedder "Coast is Clear" og starter med en soulsyngende Chance, der fortsat halvt synger, halvt rapper hen over drum n' bass-trommer og jazzede blæsere. Sangen er lavet i samarbejde med den succesfulde hiphop-producer Mike Will Made It, der senest har stået bag produktionen på Miley Cyrus' "Bangerz".

Skrillex' kommende album bliver ud over Chance The Rapper også gæstet af Alvin Risk, der var med på førstesinglen "Try It Out (Neon Mix)", Diplo, Fatman Scoop og Kill The Noise med flere. Det er ikke første gang, Skrillex arbejder med en prominent rapper, han var nemlig også med til at lave singlen "Wild For The Night" med Northside-aktuelle A$AP Rocky.

Lyt til singlen her og se tracklisten til "Recess" under: 

 

1. All Is Fair In Love and Brostep (feat. Ragga Twins)

2. Recess (feat. Kill the Noise & Fatman Scoop)

3. Stranger

4. Try It Out (feat. Alvin Risk) (Neon Mix)

5. Coast Is Clear (feat. Chance The Rapper)

6. Dirty Vibe (feat. Diplo)

7. Ragga Bomb (feat. Ragga Twins)

8. Doompy Poomp

9. Fuck That

10. Ease My Mind

11. Fire Away


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA