x

Stjerneproducer skal hjælpe Whitney tilbage

Stjerneproducer skal hjælpe Whitney tilbage

Selvom det endnu ikke er endeligt bekræftet, udtaler DJ Premier sig til Billboard sig om et projekt, han virkelig håber bliver til noget: Whitney Houstons comeback – med ham bag mikserpulten.

Whitney har hårdt brug for et comeback. Hun har længe kæmpet med stofmisbrug, og kæmper for tiden også med en hård skilsmisse fra sin mand igennem 14 år Bobby Brown. Det er fire år siden, hun sidst udgav et album. ”Hun fortjener en chance til”, udtaler Premier. ”Jeg vil ikke vildlede hendes karriere og give hende noget lort”.

DJ Premier er enormt kendt i hiphop-verdenen, og er yderligere nyligt berømmet for sit arbejde i pop-verdenen som producer for Christina Aguilera på hendes "Back to Basics"-album.

Premier har allerede haft indledende forhandlinger med Whitney Houstons pladeselskab Arista, og selvom aftalen endnu ikke er i hus, tør succes-produceren godt udtale sig om projektet: ”Der har været samtaler, og jeg har mødt de rette mennesker, så hvis det bliver til noget, vil jeg elske at give hende et stort album.”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA