x

Radiohead i studiet

Radiohead i studiet

På Radioheads hjemmeside bekræfter frontmand Thom Yorke, at bandet har startet indspilningerne af sange til et syvende album. ”Vi er begyndt at indspille rigtigt nu. Begyndt at bevæge os, tror jeg. Endelig.” skriver Yorke på hjemmesiden.

Oplysningen fremkommer som en fodnote til en opfordring på hjemmesiden om støtte til en stor engelsk miljø-kampagne ved navn The Big Ask. Altid politisk i vælten skriver Thom Yorke:

”Hvis du vågner målløs af skræk om natten. Hvis oversvømmelserne, du ser, bekymrer dig. Eller de der vilde vinde. Eller, at der er noget forkert ved det faktum, at du vader rundt kun med T-shirt på i oktober måned. Vær venlig at tjekke The Big Ask-kampagnen ud. Www.thebigask.com”

Det er drivhus-effekten det handler om. Global opvarmning, hvis nogen skulle være i tvivl om, hvad det er Thom Yorke hyper så poetisk.

Kampagnen er et engelsk initiativ, der forsøger at påvirke briternes regering til at indføre en lov, der tvinger landet til at reducere udledningen af co2 i atmosfæren med tre procent hvert år.

Radiohead har allerede luftet en del af deres nye sange live, blandt andet ved deres to koncerter i KB Hallen i København i maj.

Radioheads hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA