x

Warehouse Festival er tilbage

Warehouse Festival er tilbage

Warehouse Festival slog dørene op på Odense havn for første gang sidste år. Konceptet var fire dages musik, hvor hver dag havde en primær musikgenre: pop, rock, urban/hiphop og elektronisk. Opskriften er den samme i år, når festivalen vender tilbage den 16. april til den 19. april.

Arrangørerne fra Odense er allerede klar med de første navne til årets plakat, som ender med at byde på 20 forskellige artister. Turboweekend (billedet), TopGunn, Vild $mith, Snavs, Fabian Mazur og Moto. Således har festivalen allerede dækket de forskellige genrer med dagens annonceringer, men der kommer mange flere løbende. 

Warehouse Festival er startet af de to studerende Jonas Bäckström og Julian Lægaard, som sagde følgende om festivalen sidste år: "Der mangler en festival i Odense. Der er mange endagsarrangementer som Vi Rocker og Grøn Koncert, men der er ingen byfester eller festuge. Der mangler en festival, der samler de mange unge og studerende i Odense. Warehouse Festival bliver Odenses helt egen festival"

Billetter til årets Warehouse Festival forefindes via festivalens hjemmeside.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA