x

Pavement genudsender Wowee Zowee

Pavement genudsender Wowee Zowee

Det amerikanske indieband Pavement nåede at udsende fem klassiske album og inspirere utallige, inden de i 1999 gik i opløsning. Siden da har sanger Stephen Malkmus udsendt tre soloalbum i eget navn samt optrådt med bandet Silver Jews, og Scott Kannberg har udsendt plader under navnet Preston School of Industry.

Men det er fortsat materialet udsendt som Pavement, de forskellige medlemmer huskes bedst for og med rette. Og heldigvis er der nok af det, hvilket nu kommer folk til gode, nu hvor bandet genudsender deres tredje album "Wowee Zowee".

Deres første to album er allerede blevet genudsendt, så man i 2002 kunne købe "Slanted and Enchanted: Luxe & Reduxe", i 2004 kom "Crooked Rain, Crooked Rain: LA's Desert Origins", og nu er det så blevet tid til at udsende det tredje album, der som de to øvrige kommer i en dobbelt cd-udgave.

Der er mere end 50 sange på den kommende udgivelse, hvoraf 18 aldrig har været udgivet før. Pladen får titlen "Wowee Zowee: Sordid Sentinals" og ud over en remastereret udgave af det originale album får man seks ikke tidligere udgivne tracks, ni b-sider og fire sange, der har været udsendt på soundtracks og compilations. Derudover er der fem sange optaget til BBC Evening Session tracks samt yderligere ni andre live-tracks.

Så endnu engang er der tale om en virkelig imponerende udgivelse, der er perfekt for folk, der ikke ejer albummet endnu og for fans, der har brug for nyt materiale med det legendariske band.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA