x

Rolling Stones til Roskilde Festival

Rolling Stones til Roskilde Festival

Har du undret dig over, hvad Roskilde Festival har spenderet deres budget på i år, har BT kastet lys over Excel-regnearket. For ja, den er god nok – pengene er blevet brugt på ét stort navn, nok det største rockband i verden. Og således kan vi slå fast: The Rolling Stones kommer til Roskilde Festival i år.

BT har fået bekræftet deres oplysninger fra en ifølge dem altid pålidelig international festivalkilde. Og vedkommende tilføjer, at Roskilde har betalt ikke mindre end 20 millioner kroner for fornøjelsen. Det svarer til godt halvdelen af Roskilde Festivals musikbudget.

"Vi kender selvfølgelig til rygtet. I sidste måned var det U2. Men vi kommenterer aldrig rygter. Men det ville da være fantastisk med Rolling Stones på Roskilde," udtaler Roskilde Festivals talsperson Christina Bille.

BT kunne tilbage i 2011 afsløre, at Bruce Springsteen ville spille på Roskilde Festival 2012. Denne forudsigelse viste sig at holde vand.

Sidste år kunne Rolling Stones fejre deres 50-års jubilæum. Lige nu giver rocklegenderne koncerter i Asien. Og bandet har allerede bekræftet to andre sommerfestival-koncerter i Europa.

I går spekulerede GAFFAs Rud Kjerstein i, hvorvidt de rullende sten ville kigge forbi Danmark til sommer. Her på redaktionen krydsede vi fingrene, og selvom vi ikke kan tage æren for bookingen, har vi da lige sat "Start Me Up" på anlægget. Nyheden bliver sandsynligvis officielt bekræftet 2. april, hvor Roskilde offentliggør det fulde program.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA