x

Miley Cyrus' store tunge bliver sagsøgt

Miley Cyrus' store tunge bliver sagsøgt

Når den provokative genopfundne popstjerne Miley Cyrus laver en koncert på sin Bangerz-tour, begynder showet angiveligt med, at Miley Cyrus kommer ud af munden på sig selv og rutsjer ned ad sin egen tunge, eller sådan skal det i hvert fald se ud. Det er scenefirmaet ShowFx Inc, der står bag konstruktionen, der gør sådan et stunt muligt og ifølge TMZ er en af bygningsarbejderne kommet til skade under konstruktionen af en stor lyserød tunge.

Nu har Charles Nicholas Harris besluttet sig for at lægge sag an mod ShowFx Inc., fordi han ikke var blevet informeret godt nok omkring faren ved at bygge en kæmpemæssig rutsjebanetunge. I en video, der kan findes nederst i denne artikel, kan man se præcis, hvad det drejer sig om, når Miley Cyrus laver fjollet, men storslået entré til en koncert med dansende tøjdyr, kæmpekvinder og dværge.

Miley Cyrus' koncerter er blevet mødt af megen kritik for showets elementer. Der er for eksempel simuleret oralsex med en mand i Bill Clinton-maske eller påstået udnyttelse af dværge til showet. I et interview med W Magazine svarer Miley meget klart på kritikken: "Jeg er røvligeglad. Jeg er ikke Disney".

Se lidt af Mileys show, der kommer til Forum i København den 4. juni. I videoen synger hun "SMS (Bangerz)", der på albummet har Britney Spears på gæstevokal. Den store tunge bliver stukket ud omkring 1:10 minutter inde.   


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA