x

Burhan G er klar med ny musikvideo – se den her

Burhan G er klar med ny musikvideo – se den her

Burhan G har vundet indpas i det store publikums hjerter med sine dansksprogede hyldester til den brændende kærlighed. Nu er han klar med endnu en af slagsen. "Ikke I Nat, Ikke Endnu" har fået en flot musikvideo, skudt i Los Angeles, og du kan se den her forneden.

"Sangen handler om forelskelse, kærlighed og det unikke, der opstår, når to mennesker mødes på deres vej i livet," fortæller Burhan G og fortsætter: "De går fra hinanden, og tiden går. Måneder bliver til år. Måske de finder en ny at elske – en ny at dele livet med. Måske ikke. Tanken om, hvad man kunne have haft sammen, hvis man ikke var gået fra hinanden opstår. Og et eller andet sted indeni vil man altid elske det menneske, for det han eller hun betød for én – og det, man havde sammen."

Videoen er instrueret af Burhans gode ven Nabil Nafar, og de to har længe snakket om at lave en video sammen til en af Burhans sange. Videoen lægger filmisk fokus omkring modelen og forfatteren Lucere S, der også går under kunstnernavnet Platosmuse. Den populære sanger er meget begejsteret for resultatet: "Det er en stor glæde for mig, at Nabil endelig har fået muligheden for at sætte billeder på min musik, og jeg synes, at han har skabt et skrøbeligt smukt og fint stykke kunst." 

Burhan G udgav sidste år sit platincertificerede album "Din For Evigt", der blev ledsaget af de to øvrige hittende singler "Din For Evigt" og "Kalder Mig Hjem". Sohail Hassan var lettere kritisk indstillet i sine tre stjerners anmeldelse: "Så alt i alt formår Burhan ikke helt denne gang at sælge sine sukkersøde romantiske budskaber på velproduceret musik og sangevner. I hvert fald ikke til et voksent publikum, men der er sikkert masser af teenagepiger, der vil knuge dette album tæt til hjertet om natten. Sov godt."

Se Platosmuse strække og sno sig i Burhan Gs video her:  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA