x

Anastacia er tilbage med nyt album - hør single her

Anastacia er tilbage med nyt album - hør single her

Den amerikanske sangerinde Anastacia har i de senere år været plaget af svigtende helbred. Først blev hun ramt af Crohns Sygdom, og så sent som sidste år måtte hun gennemgå en omfattende operation for brystkræft - som hun vel at mærke var blevet ramt af for anden gang. Den varmblodede sangerinde er dog ikke sådan at slå ud, og nu er hun den 9. maj klar med et nyt udspil, "Resurrection", hendes første album i fem år. Den forudgående single, "Stupid Little Things", udkommer den 28. marts, men du kan allerede nu høre et radio-rip af sangen her forneden.

På "Resurrection", som i øvrigt er en oversættelse af hendes navn fra græsk til engelsk, er Anastacia genforenet med producerne Sam Watters og Louis Biancaniello, der også står bag hendes kæmpehits "I'm Outta Love" og "Left Outside Alone". Det høres også tydeligt på "Stupid Little Things", at det er de klassiske Anastacia-dyder, der er tilbage.

Albummets ti sange er delt mellem glade popsange, diskosange der går efter danseskoene og følte ballader, som alle fremviser Anastacias fighter-temperament og livserfaring. Med albummet ønsker hun at dele sin indre styrke med resten af verden.

Hør "Stupid Little Things" her:  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA