x

Se stilfuld musikvideo med Lovespeed

Se stilfuld musikvideo med Lovespeed

De danske storbyhippier Lovespeed er ude med deres sidste single, "Cracks", før de er klar til endelig at udsende deres debutalbum. "Comet Colored City" udkommer den 21. april. Du kan dog allerede nu se musikvideoen til "Cracks" her, som er et ambitiøst projekt af slagsen, lavet i samarbejde med Statens Scenekunstskole. Se den her forneden. 

"Cracks" er sigende for Lovespeeds lyd. Den spænder fra den umiddelbare melodi, ru mandekor over stampende folk-trommer til den bløde elektronik. Sangen handler om kærlighedens altomfavnende karakter.

"'Cracks' opstod på baggrund af et tankeeksperiment, jeg gjorde, da en af mine venner blev far," siger forsanger Jeffrey Kaare Hessellund. "Jeg så, hvordan han var bekymret over de mindste ting. Bare det at gå i Brugsen. Alt var meget faretruende, fordi han var ansvarlig for noget skrøbeligt. Så jeg prøvede at gå ind i at være far, for i virkeligheden opstår frygten af kærlighed. Den er noget positivt. Den skaber i virkeligheden lys. Derfor linjen i omkvædet 'There are cracks in your road, and I can see some light there.'"

Resultatet af samarbejdet med Statens Scenekunstskole er en meget flot og æstetisk musikvideo, hvor sceneskift, lysføring og professionel filmklipning går hånd i hånd. 

Skulle "Cracks" være nok til at slå en revne i dine forventninger, kan du med god ro tage på Ideal Bar i København på onsdag, hvor Lovespeed præsenterer hele deres debutalbum fra scenekanten. Billetter kan skaffes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA