x

Scarlet Pleasure går fra privatfest til Ideal Bar

Scarlet Pleasure går fra privatfest til Ideal Bar

Sonnys lejlighed blev lagt i ruiner i torsdags, da hundrede feststemte unge væltede ind ad døren til privatfest og debutkoncert med Scarlet Pleasure. Stemningen var intens, og konceptet udfoldede sig som ønsket: Nogle af de bedste fester er dem, hvor du ikke på forhånd kender nogen, men så længe du har øl, kan alt velsagtens ske. De inviterede havde alle sendt og modtaget en sms, men var du ikke én af dem, der kom med til festen og således gik glip af den københavnske trio, kan du nu opleve Scarlet Pleasure på Ideal Bar lørdag den 26. april.

Scarlet Pleasure har netop udsendt debutsinglen "Windy" der var P3s Uundgåelige og forventer at udgive debutalbummet i år. Bandet leverer stemningsfuld soul/funk/r&b-lyd med stærke melodier, og helt forrest i lydbilledet står frontfigur Emil Golls dragende vokal og nordisk kølige udstråling. Med ham er rytmegruppen, Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på bas, som leverer den groovy lyd, der danner en solid bund til den lyse vokal.

Find billetter via GAFFA Live

Du kan genhøre "Windy" her, mens du beslutter dig for, om du skal holde din egen privatfest op til en festlig aften på Ideal Bar den 26. april: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA