x

Ung sangerinde skrider fra Dif

Ung sangerinde skrider fra Dif

Da samarbejdet i sidste uge skulle gøres officielt mellem Rene Dif og de seks udvalgte piger til hans nye pigegruppe ved underskrivelsen af en bindende kontrakt, manglede det sjette medlem. 18-årige Grith Gundelach (yderst til højre på foto) var ikke til stede for at sætte sit navn på den stiplede linje. Hun passede desværre ikke ind i konceptet, fortalte Rene Dif da. Nu har Gundelach taget til genmæle.

Hun fortæller i dag, at hun i stedet blev rådet af sin advokat, Mikael Højris, til ikke at skrive under på kontrakten. Derfor valgte hun at trække sig. Mikael Højris fortæller til Metroxpress: "Aftalen var så tilpas uklar, at det efter min overbevisning ikke var muligt for nogen at læse ud af den, præcis hvad vilkårerne var. Pigerne fik desuden at vide, at aftalen ikke var til forhandling."

Rene Dif fortryder, hvis han har været uklar i sine udmeldinger, og at han er ked af, at Grith sprang fra i sidste øjeblik. Det er dog ikke kontraktens skyld. 

"Jeg havde været fair på alle mulige måder og imødekom dem på en del punkter. I sådan en forhandlingssituation er der så også nogle ting, som man bliver nødt til at holde fast i. Men jeg er jo selv artist og ville aldrig selv gå ud og gøre noget, som var imod artisten," forklarer Rene Dif og fortsætter: "Men det er også en international kontrakt, jeg laver, og ikke en ganske almindelig dansk, som nok er det, Højris sidder mest med."

Afslutningsvis pointerer han, at skulle Grith senere hen få muligheden for at indgå i en international konstellation, skal hun nok forberede sig på at underskrive en lignende kontrakt. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA