x

Whores And Thieves-sanger holder releaseparty med markante gæster

Whores And Thieves-sanger holder releaseparty med markante gæster

Det er hverken prædikatet "luder" eller "lommetyv" som Christian Bonde sætter på sit virke i det danske rockband Whores And Thieves. Han er kort og godt "en brøleabe". Nu vil sangeren vise en anden side af sit talent. Stilen er ikke helt så forvrænget som moderbandet, men den savner ikke bid. "Feeding Wolves" hedder det kommende udspil, der udkommer den 31. marts. Den kan dog også anskaffes allerede den 29. marts, når Bonde holder releaseparty på Huset i Esbjerg - og det bliver en særlig begivenhed.

Til at fremføre numre fra albummet har Christian Bonde nemlig fået musikalske kollegaer fra Esbjerg til at gå med ham på scenen. To kældermennesker i form af Sebastian Wolff og John V. Laursen samt sangeren Rasmus Madsen vil fremføre numrene i en noget anderledes form, end de forekommer på selve albummet.

Christian Bonde fortæller:

"Jeg har været så heldig at låne lidt folk rundt omkring i byen, der på aftenen vil agere band og også en form for med-komponister i forhold til arrangement og fortolkning. Det, man kommer til at høre denne aften i Esbjerg, bliver på sin egen måde en helt ny plade, hvor mine tanker og sange agerer udgangspunkt. Jeg har valgt at søge lidt andre græsgange i forhold til musikere, da det oplagte jo var at bruge mine bandkammerater i Whores & Thieves, men jeg synes, der var brug for at skille det hele lidt ad. At jeg så er så vildt heldig, at så stærke musikere gider være en del af projektet, er jo fantastisk."

Det vokale talent kan der ikke herske tvivl om. GAFFAs Rune Schlosser skrev om Whores And Thieves seneste udspil "Anti Echo Chamber" fra fra 2012, som han tildelte fire ud af seks stjerner: "Gruppen har i forsanger Christian Bonde en rå rockudgave af Madrugada-forsanger Sivert Høyem med samme insisterende fyldighed." 

Læs mere om den kommende releaseparty her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA