x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!


Ny oplevelse i Planetariet
Gå ikke glip af dette sansebombardement torsdag aften, hvor en fin flok visuelle kunstnere og musikere foretager sig noget givetvis meget spændende og kreativt med Planetariets 1000 kvadratmeter store kuppel, mens du drikker øl og lader dig opsluge. Oplev blandt andet de visuelle tryllekunstnere fra Dark Matters, lyd fra Knækkede Stemmer samt Stefan Klercke og Emil Kragh-Schwarz bag dj-pulten. Herligheden koster kun 30 kr.

Hvad: Naesus 1 – the test flight
Hvor: Gl. Kongevej 10, Kbh. V.
Hvornår: Torsdag 20. marts kl. 20
Hvordan: Facebook-link


Tag til tropisk fest
At hungre efter sommer og sol bruger man ni måneder om året på i Danmark, og længslen kan blive særligt intens, når man har fået den første lillebitte bid af forår. Fredag aften kan du heldigvis give efter for din sommerlængsel i Pumpehuset, hvor calypsorockbandet The Eclectic Moniker, som for nylig er skrumpet til fem medlemmer, afslutter deres danmarksturné med en koncert og fest, hvor de inviterer venner med på scenen. Quick Quick Obey varmer op, og der er gæsteoptrædener fra Steffen Westmark (The Blue Van), Stine Bramsen og Clara Sofie. Til efterfesten (som er gratis og åben for alle) står bl.a. Jakob Millung fra Choir of Young Believers og Oliver Hoiness bag dj-pulten med alt fra tyrkisk funk til afrobeat i pladetasken, Laid Back svinger forbi, og baren er fyldt med tropiske drinks. Læs mere her.

Hvad: The Eclectic Moniker
Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, Kbh. V.
Hvornår: Fredag 21. marts kl. 20 (efterfest fra 23.30)
Hvordan: 120 kr. på http://pumpehuset.dk/koncerter/eclectic-moniker/


Sommerkulør i kælderen
Man kan også tage lidt forskud på sommerens glæder ved at nyde andres godt bearbejdede sommerkulør. Det kan man fredag aften på Red Box (Culture Box' kælder), hvor Djuma Soundsystem, som er ganske nyligt hjemvendt fra en lang og solrig tid i Indien, spiller. Black Pillow og aftenens vært, Rasmus Rekyl, spiller også, og dørene er åbne fra kl. 21 på White Box.

Hvad:Red Box Rekyl Session med Djuma Soundsystem
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K
Hvornår: Fredag 21. marts fra kl. 23
Hvordan: Facebook-link


2 Bits og vinyler på V58
På det genåbnede V58 i Aarhus er der fest fredag aften med et live-sæt fra den elektroniske duo 2 Bit Crew, som netop har udgivet deres første ep på eget pladeselskab og kunne melde udsolgt efter to uger. Duoen suppleres af dj's fra Club Dish, en af de mere sejlivede arrangørgrupper i Aarhus med mere end 15 år på fest-cv'et. De spiller selvfølgelig vinyler. Billetterne koster 60 kr., og der er kun salg i døren.

Hvad: 2 Bit Crew live
Hvor: Ny V58, Vestergade 58P, Aarhus C.
Hvornår: Fredag 21. marts kl. 22 til 05
Hvordan: Facebook-link


Jump-up i Pumpehuset
Byens mest konsistente basleverandør, Pumpehuset, skruer nu yderligere op for basstrømmen med en fast månedlig drum'n'bass-aften præsenteret i samarbejde med de utrættelige bashoveder fra C.A.R.T (Christiania Radios Torsdags-Redaktion). Denne måneds udgave byder på jump-up-drum'n'bass fra britiske Original Sin og Felon MC, som suppleres af C.A.R.T.-holdet DJ Shield, MC Black Daniels, DJ Breakfast, Bobby 6 Killa og MC Alvarado. Aftenen er også releasefest for Black Daniels' debut-ep "Danger", som er produceret af DJ Shield og udgives digitalt på CART Records. Vil man med til releasefesten, som afholdes inden dørene slås op for Original Sin, skal man skrive til [email protected].

Hvad: Edge D&B Nights præsenterer Original Sin og Felon
Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag 22. marts kl.
Hvordan: Facebook-link


Tretten timers optur for 18 kroner
Den herlige klub KB18 fylder tre år denne weekend, og det fejres med livemusik fra 20 til 24 (TGBT og Jesus Criziz) efterfulgt af en ordentlig forsamling af klubbens resident-dj's og klubaften-lokomotiver, der spiller til den lyse morgen og beyond (dvs. til klokken ni): Christian Rütz, Bongo og Pusk, Mike Brown, William Hass, Rasmus Rekyl, Rexie Lex, Møltov og Ballademageren, Brejner og Peter Pistol. Det bliver en garanteret prima fest med en herlig stemning, og det koster sølle 18 kroner.

Hvad: KB18 fylder tre år
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V
Hvornår: Lørdag fra kl. 20/23.59 til 09
Hvordan: Facebook-link

Skal din fest med på listen i næste uge? Skriv til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA