x

Ny tv-serie: Jeg er Christopher

Ny tv-serie: Jeg er Christopher

For mange danskere er han Medinas eks-kæreste, for hans fans er han nærmest lige så vigtig som ilt, og for radiolyttere er han leverandør af nogle af tidens store hits. Christopher er aktuel med sit andet album, "Told You So", som udkommer mandag den 24. marts, og hvis ikke du synes, at musikken bringer dig tæt nok på den blonde sanger, giver DR3 nu muligheden for et større indblik i sangerens turbulente liv. De har nemlig fulgt sangeren i to måneder, og det er der kommet en serie på fire afsnit ud af.

"Jeg er Christopher" er et portræt af en 22-årig, der ikke lever et liv som sine jævnaldrende. Han er en af Danmarks største teenage-stjerne. Han er popsanger med skrigende fans, har snart to album på samvittigheden, har et sekscifret antal følgere på Facebook og Instagram - og et forlist forhold til en af Danmarks mest kendte kvinder i bagagen. Ved udgivelsen af "Told You So" står han på en vigtig skillevej i sin karriere: han skal tage springet fra teenage-stjerne til etableret pop-kunstner.

Christopher udtaler: "Jeg tænker ikke over at skulle miste mit publikum, fordi jeg selv er blevet mere voksen. Jeg regner tværtimod med, at jeg vinder nogle ældre lyttere, og at de yngre er parat til at udvikle sig med mig." 

DR3 har været helt tæt på Christopher i to af karrierens vigtigste måneder og fået unik adgang til at fortælle hans historie. Det er historien om at gå efter den popstjerne-drøm, der blev født i drengeværelset på Amager, og indtil nu har givet ham radiohits og status som Danmarks største teen-idol. På kanten af hans andet album er vi i "Jeg er Christopher" med på både op- og nedture, fra Los Angeles til Hadsund, når Christopher forfølger sine ambitioner med det benhårde arbejde, det kræver, hvis de skal gå i opfyldelse.

Men det er også fortællingen om en ung mands ensomhed, afsavn, et liv med professionelle venner - og om at skulle vænne sig til at være alene efter bruddet med Danmarks største kvindelige pop-stjerne, Medina, og se sit privatliv penslet ud i ugebladene. 

Serien sendes fire onsdage, første gang den 26. marts på kl. 21.40 på DR3


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA