x

Tom Jones Vs. Mike Tyson

Tom Jones Vs. Mike Tyson

Berømte og berygtede Mike Tyson, tidligere fantastisk bokser, skal møde mormors favorit, Tom Jones, i en show-kamp. Den tidligere sværvægtsbokser og verdensmester, med tilnavnet Iron, afslørede sin overraskende modstander for nylig. Ved samme lejlighed udtrykte han også ønske om at møde den kvindelige texanske boksemester Ann Wolfe: ”Det bliver fantastisk. Tom Jones skal være en af bokserne. Hvad hvis jeg bliver slået? Hvem ved – jeg vil måske endda nyde det. Jeg er ikke interesseret i at smadre folk. Det her skal være skægt”, udtalte Tyson.

Kampene er en del af en række af godgørende events med det erklærede formål at bringe den legendariske bokser tilbage i rampelyset. Tysons karriere er aldrig blevet den samme, siden han i 1992 fik tre år i brummen for voldtægt. Tyson fik uheldigvis også en masse omtale i den berømte kamp mod Evander Holyfield, hvor temperamentet løb af med den tidligere mester, hvilket resulterede i et delvist afbidt Holyfield-øre.

Kampen skal foregå senere på året, men den præcise dato er endnu uvis. Tyson trak sig officielt tilbage fra professionel boksning sidste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA