x

Se WhoMadeWhos skræmmende nye musikvideo

Se WhoMadeWhos skræmmende nye musikvideo

WhoMadeWho drøner derudad med aktuel albumsucces blandt både fans og anmeldere. Derudover har de gang i en turné til blandt andet Store Vega 25. april, og de er også inviteret til at optræde ved årets P3 Guld. I udlandet er flere koncerter rykket til større spillesteder for at få plads til det efterspørgende publikum. Al denne hurlumhej til trods har bandet dog også haft tid til at få lavet en musikvideo til singlen "Dreams". Du kan se den flotte musikvideo her forneden.

Musikvideoen er erotisk anlagt, samtidig med at den er ganske humoristisk. Den rummer en imponerende flot billedside, som komplementerer WhoMadeWhos dybe lydunivers godt. Sanger Tomas Høffding udtaler følgende om "Dreams" videoen:

"Det er her billeder på film, tager musikken et skridt videre. Sangen "Dreams" er en smuk duet mellem mig selv og Jeppe Kjellberg. Det er ét af pladens største og mest positive numre, men det er lykkedes Lasse Martinussen med hans "fucked up" og kreative hjerne at transformere sangen til en psykotisk og skræmmende musikvideo – hvilket så absolut er ment positivt."

Albummet "Dreams" tegner allerede nu til at blive en af dansk musiks helt store succes historier i år. Det er blevet overvældende flot modtaget, og GAFFAs anmelder Simon Nathanael gav begejstret fuldt hus, seks ud af seks stjerner, til trioen:

"Pladens hooklines og stemninger har simpelthen det, som danske popbands så sjældent præsterer: en blivende effekt og international appel – samtidigt – og bandet kiler sig ind i en stolt tradition af dansk navlepop sammen med Shanghai, Spleen United og When Saints Go Machine, men uden at slippe den ømfindtlige popfinger, hvormed udtrykket produceres. Selv den ellers døsige ballade New Beginning byder på pladens måske bedste omkvæd, mens hooks på Right Track og Heads Above sikrer syngen med næsten øjeblikkeligt. En tidlig kandidat til årets danske plade. Eksportér, eksportér!"

Se "Dreams" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA