x

Carla og verdensmusikken

Carla og verdensmusikken

Verdensmusik på de danske spillesteder. Udfra devisen ”musik åbner døre” vil world.dk præsentere nyt som gammelt verdensmusik på en række spillesteder rundt omkring i Danmark fra torsdag den 1. november til og med søndag den 4. november.

Nye friske toner skabt udenfor den vestlige verdens normale fremgangsmåde har i de seneste årtier vundet plads i manges hjerter. Også i Danmark, hvor eksempelvis senest latin- og salsabølgen har fået stor gennemslagskraft.

Global musik er også blevet en stor del af nutidige kunstners musikudførelse, som eksempelvis David Bowie, Eddie Vedder, David Byrne, Peter Gabriel, Madonna – blot for at nævne nogle.

Brasilianskfødte Carla Alexandar (billedet) er en af de optrædende på festivalen. Hun er bosat i Danmark, og har her ved flere lejligheder optrådt med hendes foredrag af egne digte i rytmiske arrangementer. Sammen med Morten Varano fra bl.a. Puddu Varano, har Carla udgivet 2 maxisingler. Et album skulle være på vej.

Det er tredje gang at World.dk afholder mini-festivalen for verdensmusik. Interessen vokser fra gang til gang. Kendskabet er bredere. Invitationen foreligger, nu er det op til publikum at komme til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA