x

Se dyster Lynch-inspireret video med Darkness Falls

Se dyster Lynch-inspireret video med Darkness Falls

Darkness Falls har i efteråret haft travlt i studiet med at indspille et nyt album. Albummet, som endnu ikke har en titel eller udgivelsestidspunkt, er produceret af Anders Rhedin (Dinner, eks-Moon Gringo med flere). Nu er de første toner dog tilgængelige i form af singlen "Hazy", som også har fået en dyster line-dance-musikvideo, der virker som taget ud af David Lynchs spraglede fantasi. Du kan se den her forneden.

Melankolsk eftertænksom synth sætter tidligt en grundstemning af i "Hazy". Flot instrumentering med skarpe detaljer og et skubbende trommebeat følger sangen frem mod et åbent omkvæd, der omhandler et hjerteknusende opbrud, og man fornemmer en parallel til duoen Uh Huh Her fra Los Angeles.  

Josephine Philip og Ina Lindgreen mødte hinanden i pige-ska-bandet Favelachic. Phillips har tidligere vundet anerkendelse i popduoen JaConfetti med Ane Trolle, mens Lindgreen har spillet i adskillige bands. Duoens debutalbum, "Alive In Us", fra 2011 fik GAFFAs Erik Barkman til næsten at overgive sig, og han kastede fire ud af seks stjerner efter de to slagkraftige damer: 

"Alive In Us er fuld af interessante musikalske sammenstød, men de musikalske byggeklodser er ofte så genkendelige, at en fornemmelse af deja vu ligger lige om hjørnet. Har verden virkelig brug for flere Ennio Morricone-pasticher à la Paradise Trilogy II? Jeg tvivler, men overgiver mig alligevel hellere end gerne til Darkness Falls' filmiske stemninger og inciterende melodier. Potentialet er stort og åbenlyst."

Til april kan du fange duoen, som spiller live for første gang i halvandet år, til Tivolis nyligt oprettede Offspring Festival. Billetter kan skaffes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA