x

Her er de optrædende til P3 Guld

Her er de optrædende til P3 Guld

P3 har nu offentliggjort de optrædende til det store P3 Guld-show, der finder sted i DR Byen fredag 4. april klokken 21.00 og transmitteres direkte på P3 og DR3.

Ikke overraskende er de tre nominerede til P3-Prisen, MØ, Hymns From Nineveh (billedet) og Panamah, at finde blandt de optrædende sammen med S!vas, Ukendt Kunstner, Stine Bramsen, Marvelous Mosell, Hedegaard feat. Lukas Graham og de allerede offentliggjorte WhoMadeWho. Værter bliver, som tidligere annonceret, Monte Carlo-værterne Peter Falktoft og Esben Bjerre.

Stem på årets lytterhit

Fra på mandag 24. marts vil "Smag på P3", der sendes alle dage fra kl. 12.05-14.00, afholde battles mellem to danske numre, der har været højt placerede på spillelisterne i året, der er gået. Det er lytterne, der bestemmer, hvem der løber med prisen, og inden næste uge er omme vil feltet være blevet kogt ned til tre nominerede, som P3-lytterne har mulighed for at stemme på.

Feltet består i år Ukendt Kunstner med "Neonlys", Nik & Jay med "Forstadsdrømme", Hymns from Nineveh med "A Kid on the Beach", Burhan G med "Din for Evigt", Pharfar med "La' Mig Rulle Dig", Shaka Loveless med "Dengang Du Græd", Julias Moon med "Bay" og Oh Land med "Renaissance Girls".

De øvrige nominerede til P3 Guld er som følger:

P3 Prisen

Gives til en solist eller et band, som har imponeret, og som meget vel kan blive dansk musiks næste store stjerne. Derfor giver P3 en helt særlig påskønnelse i form af 100.000 kr.

Hymns from Nineveh

Panamah

  P3 Talentet

P3's forventningsfulde skub til dem, der meget vel kan give os næste års kæmpehit. Eller som viser tegn på at have taget de første skridt i en lang og spændende karriere.

The Minds of 99

Julias Moon

S!VAS

Ukendt Kunstner


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA