x

One Direction klar med opvarmningsband

One Direction klar med opvarmningsband

Det australske pop-punk-boyband 5 Seconds Of Summer blev personligt udvalgt af tidens største boyband, One Direction, til at tage med dem på deres store "Take Me Home"-tour sidste år, og på deres nuværende tour valgte One Direction at tage 5 Seconds Of Summer med på deres nordamerikanske del af koncerterne. Nu kan bandet og deres europæiske fans glæde sig over, at 1D ligeledes har inviteret dem med på "Where We Are"-touren, der blandt andet bringer dem til Parken til to udsolgte koncerter den 16. og 17. juni.

5SOS, som de bliver kaldt af deres fans, mødte hinanden som 16-årige på skolens legeplads i en lille by i en forstad til Sydney, Australien. Luke (17), Mikey (18), Calum (18) og Ash (19) fandt sammen på grund af deres fælles kærlighed for pop-punk-musikken og den rock, der hittede ved årtusindskiftet, blandt andet Blink-182 og Busted.

Bandet har allerede hittet solidt i Australien og England, og herhjemme udgiver de deres første single, "She Looks So Perfect", via Universal Music Danmark på søndag den 23. marts.

5SOS afsluttede for nylig deres britiske otte dages turné, som ifølge koncertarrangøren Live Nation blev udsolgt på mindre end fem minutter.

1D og 5SOS deler i øvrigt vokal-coach, danske Helene Hørlyck. Læs et interview med hende her.

Se videoen til "She Looks So Perfect":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA