x

Hør Christophers nye album allerede nu

Hør Christophers nye album allerede nu

På mandag udgiver Christopher sit andet album, "Colours". Du kan imidlertid allerede nu høre hele albummet på Spotify nederst i denne artikel.

Med det nye album, som følger op på 2012-debuten "Colours", er Christopher rykket i en ny retning, hvor han ønsker at fjerne sig et image som teenageidol: "Jeg tænker ikke over at skulle miste mit publikum, fordi jeg selv er blevet mere voksen. Jeg regner tværtimod med, at jeg vinder nogle ældre lyttere, og at de yngre er parat til at udvikle sig med mig," siger den danske sanger og sangskriver.

Med det nye udspil, hvorfra singlerne "Told You So" og "Crazy" allerede har været i heftig radiorotaion herhjemme, ønsker Christopher endvidere at køre sig klar til at indtage den internationale scene: "Jeg vil tage den hele vejen herhjemme, men jeg vil også til udlandet, og det kommer man kun ved at gå i træningslejr. Jeg har blandt andet brugt en del kræfter på at skele til, hvad der fungerer så godt ved John Mayer, ved Usher, ved R. Kelly, ved Bruno Mars."

GAFFAs anmelder Nanna Jenner Jensen er godt tilfreds med det nye album, som hun tildeler fire stjerner under overskriften "Danmark har fået sig en lille ny Justin Timberlake".

I GAFFAs aprilnummer, som er på gaden fredag den 28. marts, kan du læse et stort interview med Christopher og se masser af nye billeder af ham.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA