x

Smashing Pumpkins afslører detaljer om kommende cd

Smashing Pumpkins afslører detaljer om kommende cd

(Billedet: Forsanger Billy Corgan)

Trommeslager Jimmy Chamberlin tager store ord i sin mund, når han beskriver det, med spænding, imødesete comeback for Chicago-ensemblet. På Smashing Pumpkins MySpace-blog skriver han: ”Store ting er i fremtidens støbeske. Som nogle af jer ved, er vi i sandhed i færd med at skabe musik igen. Musik, der kommer fra et sted så rent, at det vil brænde løgnene ud af de sjæle, der forsøger at nedgøre det”

”Vi er kommet til et sted i vores liv, hvor sandhed og ærlighed sejrer, og fra det sted udgår vore kreationer”, skriver Chamberlin et ganske og aldeles uprætentiøst sprog (her benytter ovenstående skribent sig af ironi, hvis nogen skulle være i tvivl, red.).

Smashing Pumpkins samarbejder blandt andet med tidligere Queen-og Gasolin'-producer Roy Thomas Baker og Terry Date kendt fra produktioner med Pantera og Soundgarden. Om dette samarbejde er Jimmy Chamberlin så begejstret, at det får disse ord fra de højeste luftlag med på vejen: ”Universet har en måde, hvor på det lader dig vide, at det er det rette, når man introducerer folk som RTB og Terry for vores flok.”

Der er endnu ingen konkret information vedrørende titel og udgivelsesdato på Billy Corgan & Co’s comeback-skive.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA