x

Arcade Fire mister hovedet

Arcade Fire mister hovedet

Når man som Arcade Fire har et gennemført visuelt element tilknyttet musikken, handler det om at passe på ude på landevejen, at ivrige fans ikke lige negler det tilbehør, der er essentielt for ens shows. Da Arcade Fire åbenbarede musikvideoen til "Reflektor", blev de store "boble-hoved-masker", som bandets medlemmer havde på, straks ikoniske for netop det album, og bandet har da også haft maskerne med sig på turné. Nu er én af dem desværre blevet stjålet.

Under et turnéstop i Bridgeport i staten Connecticut blev multi-instrumentalisten Richard Reed Parrys maske stjålet. Det amerikanske site Brooklyn Vegan har offentligjort en udtalelse fra bandet:

"Richys boblehoved-maske blev stjålet efter vores show i Bridgeport, CT. Denne maske er den eneste af sin slags og som så essentiel for vores liveshow. Vi har fotografier af tyveriet, men snarere end at lægge sag an ville vi foretrække, hvis personen, som tog den, ville kontakte os og levere den tilbage. Måske alt det her blot er en uskyldig fejltagelse, og du havde måske i sinde at forlade spillestedet med din egen papmachéudgave af Richard Parrys hoved?"

Det er uden tvivl en værre hovedpine, men om den er værst for bandet eller den fan/tyv, der har forladt spillestedet med et stort, rummeligt hoved, er ikke til at vide. Man kan kun håbe, at Arcade Fire får deres maske tilbage, så deres sceneshow atter swinger.

Arcade Fire har i øvrigt overrasket på deres igangværende turné med at spille en række overraskende cover-sange. Den seneste er "Motownphilly" af Boyz II Men, som bandet spillede i Philadelphia. Tag dig selv til hovedet - som forhåbentligt ikke er lavet af papmaché - og se videoen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA