x

Tiësto slår sig selv ud – og aflyser show

Tiësto slår sig selv ud – og aflyser show

Det er et farligt erhverv at være dj. Man skal i hvert fald passe på, hvordan man kommer til og fra scenen. Bare spørg Skrillex, der sidste år kom galt af sted, da han prøvede at gå af scenen i Mexico. En sand dj-forbandelse. I fredags krævede den endnu et offer. Denne gang den internationalt anerkendte dj Tiësto, som måtte aflyse et show i San Diego efter et træffende møde med en LED-skærm. Det skriver engelske The Guardian.

Publikum stod ellers klar og heppede på Tiësto i San Diegos SAP Center fredag aften, da han skulle afslutte aftenen med et af sine marathon-shows. Desværre var dj-pulten indhyllet i mørke, og den famlende Tiësto, som netop var begyndt at spille sit første nummer, slog hovedet mod en gigantisk LED-skærm. Faktisk så hårdt, at han slog sig selv bevidstløs og faldt livløs ind over sine pulte. 

Da ambulancefolk ankom og fik stablet den omtågede dj på benene, blødte han kraftigt fra hovedet, og de vurderede, at det var bedst at køre ham på hospitalet. Her blev det konstateret, at den populære hollænder havde fået en hjernerystelse, og han blev bedt om at holde sig i ro.

Producer og dj Andre Saint-Albin, som var til stede til showet, udtaler: "Tiësto gik op til pulten og stødte sit hoved mod en LED-skærm. Han blødte, men ville stadig gerne spille, men ambulancefolkene sagde nej."

Hovedpersonen selv har været lidt mere vag i sine formuleringer og begyndte med at tweete, at han gerne ville spille, men havde fået at vide af lægen, at han ikke måtte, før han endelig krøb til korset og indrømmede sit uheld på scenen. Vi må håbe, at Tiësto er mere heldig, når han den 31. maj gæster Danmark til Arive Copenhagen. Her skal han på foranledning af Remee spille på det eksklusive hotel Stay Copenhagen på Islands Brygge til den lyse morgen. 

Billetter til Arive Copenhagen er i salg og kan skaffes via Billetnet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA