x

Chris Martin skal skilles fra Gwyneth Paltrow

Chris Martin skal skilles fra Gwyneth Paltrow

I opløbet til Coldplays kommende album, "Ghost Stories", der udkommer den 19. maj, har sanger Chris Martin og skuespillerinden Gwyneth Paltrow offentliggjort, at de er blevet separeret efter 10 års ægteskab.

Parret lækkede nyheden via Paltrows GOOP-online-nyhedsbrev under titlen "Bevidst afkobling". Her skriver de:

"Det er med tunge hjerter, at vi har besluttet at blive separeret. Vi har arbejdet meget hårdt i over et år, noget af det sammen, noget af det hver for sig, for at se, hvilke muligheder der lå foran os, og vi er kommet til den konklusion, at selvom vi stadig elsker hinanden højt, vil vi forblive hver for sig."

De fortsætter: "Vi er dog en familie, og vil altid være det, og på mange måder er vi nu tættere på hinanden end nogensinde før. Vi er først og fremmest forældre til to fantastisk skønne børn, og vi beder om, at deres og vores privatliv vil blive respekteret under disse svære omstændigheder. Vi har altid beholdt vores forhold til privatlivets sfære, og vi håber, at mens vi bevidst afkobler som par og fortsætter med at være forældre sammen, kan forblive der." 

Tidligere på måneden spillede Coldplay hele deres nye album i dets helhed for 800 heldige fans i Los Angeles' Sony Studios. Da de optrådte til SXSW debuterede de ligeledes nogle nye numre, hvoraf to har floreret på nettet, "Always In My Head" og "Another's Arms", hvis titler nu har fået et ekstra lag betydning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA