x

RockCruise offentliggør to nye navne

RockCruise offentliggør to nye navne

Oslobåden er ved at gøre klar til at lægge fra land og indbyde til fest, når den igen i år – for niende gang – lægger dæk til RockCruises mellem København og Oslo. Med plads til 300 publikummer er der tale om særdeles intime koncertrammer. Programmet er endelig på plads, og DFDS Seaways vil over de kommende uger afsløre to kunstnernavne om ugen. Dagens to offentliggørelser er elektrorockerne Turboweekend og veteranerne The Savage Rose, der følger sidste uges Carpark North og Panamah.

DFDS Seaways og RockCruise-initiativet støtter musikken i samarbejde med ROSA (Dansk Rock Samråd), og dette års program rummer en bred vifte af etablerede navne fra den danske musikscene. 

Turboweekend brød igennem i 2007 med singlen "Into You" og albummet "Night Shift", og de har siden haft hits som "Trouble Is" og "On My Side". Bandet arbejder for tiden på deres fjerde album, der for første gang vil byde på guitar fra bandet, der ellers har fokuseret på lineuppen keyboard, bas og trommer. Turboweekend spiller 29. august.

The Savage Rose kan i år fejre 47 (!) års jubilæum, som altid ved vokalvulkanen Annisette i front. Hun er eneste oprindelige medlem og kunne være mor til de øvrige musikere, der har bragt ny vitalitet til bandet efter det andet oprindelige medlem Thomas Koppels alt for tidlige død i 2006. Gruppen arbejder for tiden på et nyt album, som udkommer i første halvår af 2014. The Savage Rose spiller 10. oktober.

Kevin Helsinghof, Country Manager i DFDS Seaways, fortæller:

"Vi går nu ind i vores niende sæson for RockCruise, og vi er stolte af at have tilbagevendende events som denne, som rigtig mange er glade for at tage del i. Publikum er hvert år en god blanding af nye kunder og trofaste gengagere, og RockCruise er en rigtig god mulighed for at få en ekstra oplevelse om bord på båden."

Programmet for RockCruise ser nu ud som følger:

6. juni: Carpark North

14. juni: Panamah

29. august: Turboweekend

10. oktober: The Savage Rose

Billetter er i salg og kan skaffes via dfdsseaways.dk

Se Turboweekend fremføre "On My Side:"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA