x

Video: Se We Go Vertigo varme op for Carpark North

Video: Se We Go Vertigo varme op for Carpark North

For nylig varmede den aarhusianske rockgruppe We Go Vertigo op for Carpark North i et fyldt Musikhuset Aarhus. GAFFA TV fulgte i hælene på bandet, der var udvalgt af Carpark North som en del af Local Heroes-konceptet, hvor etablerede kunstnere finder opvarmning fra vækstlaget. Se We Go Vertigo før, under og efter konceten nedenfor.

We Go Vertigo har tidligere været kendt under navnet Three Incorporated og udgav under det navn ep'en "Playground" i 2009.

We Go Vertigo har deltaget i Emergenza Festival, verdens største musikkonkurrence for upcoming bands, og spillede sig til en finaleplads i Store Vega i København via koncerter i Pakhuset og VoxHall i Aarhus. Også steder som Ridehuset i Aarhus, The Rock og Nemoland i København har haft besøg af bandet, samt Rock Shock Festival i Aars, hvor blandt andre navne som Carpark North og Mads Langer var på plakaten.

Aarhus Festuge har tre gange haft besøg af gruppen. Bandet har på eget initiativ arrangeret en efterskoletour, som medførte adskillelige koncerter i Danmark. We Go Vertigo blev desuden udpeget som opvarmningsband af The Storm i forbindelse med deres Danmarksturné, hvor de spillede i Stakladen i Aarhus. 

We Go Vertigo udgav i november 2013 deres debutalbum "Reach Out", der fik fire stjerner af GAFFAs anmelder under overskriften "Aarhusiansk rockkvartet debuterer med international lyd og ditto potentiale".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA