x

Fuldtalligt Fleetwood Mac annoncerer turné

Fuldtalligt Fleetwood Mac annoncerer turné

Man skal aldrig sige aldrig. For lidt over et år siden udtalte Christine McCie, at der var større chance for, at jorden blev ramt af en asteroide, end at hun nogensinde ville tage på turné med Fleetwood Mac igen. Heldigvis er jorden ikke blevet ramt af et galaktisk himmellegeme, men Fleetwood Mac har til gengæld annonceret, at McVie for første gang i 16 år tager med på turné. Det skriver engelske NME.

Det legendariske band tager på turné i Nordamerika med McVie, som tidligt i år afslørede, at hun ville slutte sig til bandet igen. Den 34 datoer lange turné starter i Minneapolis den 30. september og slutter i Tampa den 20. december. Sidste år måtte bandet aflyse dele af deres verdensturné, fordi bassist John McVie fik konstateret kræft. Han er nu i klar bedring.

Fleetwood Mac har også antydet, at de vil indspille et nyt album sammen med McVie. Mick Fleetwood, bandets trommeslager, har udtalt til Maui News, at McVie har skrevet nye sange til bandet, og at de vil indspille dem i denne måned. 

Sidste år spillede Fleetwood Mac i Danmark - dog uden Christine McVIe. GAFFAs anmelder Espen Strunk tildelte Fleetwood Mac fire stjerner for deres koncert i Jyske Bank Boxen med konklusionen: "Der er intet galt med den rendyrkede nostalgi, når den udfoldes så overbevisende som i aften. At den så i sin natur rummer nogle begrænsninger, er en anden sag."

Fleetwood Mac udgav i april 2013 ep'en "Extended Play" med fire nye numre, deres første nye materiale siden albummet "Say You Will" fra 2003.

Se musikvideoen til "Big Love" fra "Tango In the Night" (1987) her forneden:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA