x

Ungerne holder skansen

Ungerne holder skansen

De er ikke sådan til at slå af pinden. Altså ungerne fra MGP 2014, som for anden uge i træk topper den danske hitliste. I mellemtiden er sidste uges albumdebutant, den hypede MØ strøget længere ned ad listen og befinder sig på en 5.plads. Rasmus Seebach kan ganske vist ikke love dig i morgen, men er til gengæld solid garant for, at han kan blive inden for den øverste top med sin otte gange platincertificerede "Ingen Kan Love Dig I Morgen".

Han viger dog én plads for at give luft til to nye navne på ugens hitliste. På en solid 2.plads finder vi George Michael, der netop har udgivet det flot roste live-album "Symphonica", optaget under hans turné af samme navn. GAFFAs Sohail Hassan skriver i sin fire stjerners anmeldelse: "Men har man respekt for artistens valg og er man fan af George Michaels stemme og personlige stil, vil man helt sikkert kunne nyde Symphonica, hvad enten det er som et glædeligt genhør fra koncert-oplevelsen eller et helt nyt George Michael-album."

På 3. pladsen finder vi Danmarks popdronning, Medina. Hun er også aktuel med et live-album, "Tæt På - Live", hvor hun fortolker sine største hits i akustiske rammer. Stilskiftet klæder Medina og hendes sange godt, og det er egentlig også svært at forestille sig, at et nyt udspil fra hende ikke skulle buldre ind på den danske hitliste. Om eks-kæresten Christopher kommer til at give hende kamp til stregen om en plads i toppen med sit "Told You So" bliver spændende at se i næste uge.

Hvor børnenes MGP stadig er i vælten, går det knap så godt for Basim, der på track-listen dratter ned på en 5.plads. Hedegaard og Pharrell Williams dominerer stadig toppen, og Medinas "Jalousi" ligger sig lunt på en 3.plads. 

Hedegaard må siges at have fået fornyet sin popularitet, for han er til gengæld også at finde på 1. pladsen over mest streamede tracks med sin "Happy Home" - i modsætning til 7. pladsen i sidste uge. 

Se de samlede danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA