x

Poliça besøger Train

Poliça besøger Train

Der bliver budt på iørefaldende og intens elektropop, når albumaktuelle Poliça giver deres eneste koncert i Danmark i år på Train tirsdag den 11. august. 

Kvintetten fra Minneapolis er eksponenter for en kølig elektropop, og de formår at tilføre genren et rigtigt r&b-feel. Særligt live, hvor trommerne kommer helt frem i lydbilledet, og forsangerinde Channy Leaneaghs karakteristiske vokal sfærisk smyger sig om de lidt anderledes live-arrangementer. Og så gør det vel heller ikke noget, Bon Ivers Justin Vernon er erklæret fan af gruppen. Han medvirker sågar på bandets debutalbum, "Give You The Ghost". 

I slutningen af sidste år udgav Poliça deres andet album, "Shulahsmith", navngivet efter den canadiske feminist Shulamith Firestone, der døde i 2012. Albummet modtog stor ros fra anmeldere verden over. GAFFAs Pelle Sonne Lohmann skrev i sin fem stjerners anmeldelse:

"Shulamith byder på alt lige fra køligt knivskarpe og heftigt hooks-baserede numre til indadvendt meditative ditto, og det er forfriskende, at Leaneagh blot udforsker sin vokal yderligere. Poliça har allerede på dette tidlige tidspunkt i karrieren kreeret en letgenkendelig mørk elektro-lyd, en signatur, der er fascinerende, fordi den oser af visionær pop."

Senest har Poliça imponeret på SXSW, så der er god grund til at glæde sig til gruppens koncert på Train. 

Billetsalget starter mandag den 31. marts klokken 10.00, og billetter kan skaffes via Billetnet.dk.

Se musikvideoen til "Warrior Lord" her og synk ned i groovende elektropop:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA