x

Mød Christopher, Nørlund og Beck i det nye GAFFA

Mød Christopher, Nørlund og Beck i det nye GAFFA

Så er årets fjerde GAFFA på gaden. 84 sider sprængfyldt med interviews, temaartikler, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Månedens hovedhistorie er et interview med Christopher, som er klar med sit andet album. Vi har mødt ham til en lang snak om livet som popstjerne, de internationale ambitioner og forholdet til eks-kæresten Medina.

Derudover kan du blandt andet læse følgende:

Beck er tilbage med det meget roste album "Morning Phase". Vi har talt med ham på hjemmebane i Californien.

CODY har været på Danmarksturné – se en flot fotoreportage

Treefight for Sunlight er lyden af gakkede tankegangarter. Vi har talt med det ambitiøse band, der er aktuelle med deres andet album, "Pizza".

Rock and Roll Hall of Fame har lagt an til årets optagelsesceremoni – vi tegner et portræt af dem, blandt andre Nirvana

Marwan er klar med sit tredje album, "Marwan" – og det er modstanden, der er brændstoffet

Nikolaj Nørlund er tilbage som sanger, sangskriver og producer efter sin tid som "Mentor" på DR1. Vi har mødt den respekterede indie-godfather med den skarpe tunge.

Du kan også møde Freja Kirk, L.I.G.A. og Chlöe Howl, se Reptile Youth svare på læsernes spørgsmål, læse om komiker Huxi Bachs forhold til musik og meget mere.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med april-udgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA