x

Debutant prøver kræfter med Vega

Debutant prøver kræfter med Vega

Hvis du er medlem af vores Klub GAFFA har du sikkert allerede stiftet bekendtskab med Caspar David, da han er at finde på vores seneste Klub GAFFA-CD#12, hvor nummeret "Love Comes With A Gun" figurerer. En sang, der vel nærmest kan beskrives som højstemt rockende indadvendthed med stor lyd.

Nu får du selv muligheden for at sætte ord på Caspar Davids musik, da han træder op på scenen i Lille Vega, fredag den 10. november – hans første større sceneoptræden overhovedet.

Caspar David, 30 år, er egentlig uddannet cand. theol. Han var spået en stor fremtid i den akademiske verden, men en dag begyndte hans trang til sangskrivning at presse sig så meget på, at han besluttede sig for at give det et forsøg. Under en koncert med Peter Sommer i foråret 2005 fik han held til at give et demobånd til Peter. Peter tog båndet med til sit pladeselskab SonyBMG, og de faldt pladask for Caspars sange, selvom der var mange – næsten 80 styk.

Hans debutalbum, der bærer navnet "Let The Past Begin" er lige om hjørnet. Den 13. november lander det i butikken, men allerede til Vega-koncerten to dage forinden kan du via GAFFAbillet-linket nederst på siden erhverve dig både plade og koncertadgang for den nette sum af hundrede kroner.

GAFFAbillet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA