x

Amerikansk rapper skudt

Amerikansk rapper skudt

For 12 år siden indledte den amerikanske rapper og medgrundlægger af hiphop-magasinet "The Source", Benzino, en verbal krig mod Eminem, da han sammelignede denne med Vanilla Ice. Det gjorde ham ikke populær hos Eminem, der indspillede en række numre, hvor han på det groveste svarede igen, og det endte med, at Benzino måtte trække sig tilbage fra "The Source". I lørdags blev Benzino så skudt - dog ikke af Eminem, men et forsmået familiemedlem. Det skriver NME.

Benzino, hvis rigtige navn er Raymond Scott, var på vej til sin mors begravelse i Massachusetts, da hans nevø, Gai Scott, holdt op på siden af hans bil. Her åbnede Scott så pistolild mod Benzino, der blev ramt to gange, både i armen og ryggen. Han blev efterfølgende kørt på hospitalet og er nu erklæret uden for livsfare. Scott er blevet arresteret og vil blive fremstillet i retten for drabsforsøg i dag. Årsagen for overfaldet skulle være stigende uenigheder i familien.

Benzino er tidligere medlem af Made Men og Almighty RSO. Han var derudover med til at begynde hiphop-bladet "The Source", som han blev tvunget til at forlade efter at have været medvirkende til flere fejder - blandt andet den nævnte fejde med Eminem. Da han forlod bladet, anklagede han hiphoppen for at have mistet sin kant. Han har udgivet fire soloalbum, senest "The Antidote" i 2007, og han har medvirket i det amerikanske reality program "Love And Hip-Hop: Atlanta."

Hør Benzinos provokation mod Eminem her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA