x

Schoolboy Q flytter koncert

Schoolboy Q flytter koncert

Sådan fejrer man et nyt album. Amerikanske SchoolBoy har netop annonceret, at han tager på en tre måneder lang verdensturné ugen efter udgivelsen af det kommende album "Oxymoron". Rapperen starter med at give 45 koncerter i U.S.A, før han drager til Europa, hvor han også kommer forbi Danmark.

Her skulle den 27-årige kunstner først give koncert i Store Vega i København den 18. maj, men det er nu grundet logistiske årsager rykket én dag til den 19. maj. Billetter købt til den 18. maj gælder stadig til koncerten dagen efter. Koncerten på Train den 20. maj forløber som planlagt.

Quincy Matthew Hanley, bedre kendt som ScHoolboy Q, udgav sit debutalbum "Setbacks" i 2011 og fulgte året efter op med det andet studiealbum "Habits & Contradictions". Amerikaneren har midlertidigt også været med i supergruppen Black Hippy, som, foruden Schoolboy Q, tæller Ab-Soul, Jay Rock og Grammy-nominerede Kendrick Lamar.

Rapperen er født på en militærbase i Tyskland, hvor hans far var udstationeret i hæren. Han flyttede med moderen til Texas og boede der i flere år, før de slog sig ned i California. Han var med i 52 Hoover Crips og solgte Oxycontin, før han begyndte at rappe.

Se Schoolboy Q være "Man of the Year" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA