x

Ed Sheeran til Danmark

Ed Sheeran til Danmark

Med uglet, rødt hår og skægstubbe på et ellers barnligt ansigt indtog Ed Sheeran verdensscenen med kæmpehittet "The A Team". Den 23-årge knægt, med det borgerlige navn Edward, fik hurtigt en kometkarriere med udgivelsen af ep'en "Loose Change" i 2010, hvorefter resten er historie. Hans album "+" fra 2011 har solgt seksdobbelt platin i Storbritannien – en plade, der også nominerede ham til fire Brit Awards, tre Grammyer, én MTV Award og én Q Award. Desuden har han varmet op for både Snow Patrol og Taylor Swift i henholdsvis 2012 og 2013.

Herhjemme har Ed Sheeran succes indtil videre udmøntet sig i liveoptræden på TV2, tre koncerter i henholdsvis Bremen Teater, Lille Vega, Store Vega samt en stadiggældende top-ti-placering med singlen "I See Fire". Desuden gæstede Ed i GAFFA-prisen i 2011 på Bremen Teater. Nu gæster den lyse stemme og smadrede western-guitar igen Danmark, denne gang på en endnu større scene, når han besøger Falconer Salen på Frederiksberg den 11. november.

Så er du til veldrejet pop i et afslappet setup, er Ed Sheeran noget for dig. Har du en forkærlighed for rødhårede briter, er Falconer Salen bestemt også stedet den kolde novemberaften.

Solstrålehistorien får snart sin fortsættelse med Sheerans anden album-udgivelse, som han i skrivende stund er ved at lægge sidste hånd på. Om den og han kan leve op til forventningspresset, kan kun tiden vise - indtil da glæder vi os!

Billetsalget starter på fredag den 4. april, og kan købes ved at klikke her.

Se Ed Sheerans fremragende akustiske version af "The A Team" live på Go' Morgen Danmark i 2011 herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA