x

Se ny musikvideo med Dance With Dirt

Se ny musikvideo med Dance With Dirt

P3's KarriereKanonen er endnu engang kommet ud af starthullerne i jagten på nyt dansk talent. Dance With Dirt, som i 2012 blev kåret som vindere af KarriereKanonen sammen med Kaliber og Djames Bräun, er nu klar med deres nye musikvideo til singlen "Coming Home". Se den her forneden.

Dance With Dirt giver i "Coming Home" deres bud på, hvordan et forårshit skal lyde. Singlen er skrevet på baggrund af drengenes omfattende landevejseventyr sidste år, hvor meget tid blev brugt væk hjemmefra, mens Dance With Dirt spillede det danske land tyndt. Teksten handler da også om den splid, der kan opstå i hjertet, når man på den ene side ønsker at blive hjemme hos ens elskede, men samtidig er nødt til at bevæge sig videre for at gøre det, man brænder for.

Musikvideoen byder på nogle søde og smukke piger og én uhyggelig mørkemand med neonlysende ansigt. Videoen er filmet ved PB43 på Refshaleøen på Amager, og man får da også en smuk udsigt til et lysende København i nattemørket. 

Sidste år udgav Dance With Dirt deres debutalbum, "We Are Dance With Dirt", og GAFFAs Michael José Gonzalez kvitterede med tre stjerner: "Der er ingen tvivl om, at rockhjertet banker stærkt i brystet på ungersvendene i Dance With Dirt. Drengene vil rigtig gerne rocke igennem uden dikkedarer, og de gør en habil indsats og har sådan set styr på alle de rigtige dyder. Forsanger Magnus Jacobsens vokal er hæs alle de rigtige steder, der er skruet godt op for guitarerne, og man fornemmer bestemt, at bandet virkelig vil den rå og ukomplicerede rock – og det skal de have cadeau for." 

Se "Coming Home" her og mærk selv efter, om du kan føle foråret blomstre: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA