x

Rolling Stones turnerer igen fra maj

Rolling Stones turnerer igen fra maj

Det må være en ubeskrivelig sorg, Mick Jagger føler efter, at hans kæreste L'Wrenn Scott begik selvmord i starten af marts måned. Scott begik selvmord ved hængning, skriver The Daily Mail. Som følge af tradedien udskød The Rolling Stones deres kommende turné i Australien og New Zealand til efteråret, og Mick Jagger tog til Los Angeles for at deltage i begravelsen og sørge. Nu har The Rolling Stones så offentliggjort, at de vender tilbage til deres verdensturné i slutningen af maj.

Deres turné i Australien og New Zealand er udskudt til oktober, og det legendariske rockband tager derfor hul på deres europæiske turne. De er derfor tilbage på scenen i Norge den 26. maj, når de spiller på Oslos Telenor Arena. Danske fans kan derfor nok også tørre sved af panden, hvis de skulle have usikkerhed om bandets optræden til Roskilde Festival den 3. juli. De rullende sten kommer forbi.

Mick Jagger har officielt udtalt sig om sin kærestes tragiske død. På Facebook skrev han:

"Jeg kæmper stadig med at forstå, hvordan min elskede og bedste ven kunne afslutte sit liv på denne tragiske måde. Vi tilbragte mange fantastiske år sammen og havde et pragtfuldt liv. Hun var altid nærværende, og hendes talent var dybt beundret, ikke mindst af mig. Jeg er rørt over alle de hyldester, folk er kommet med til hende og over de støttemeddelelser, jeg har fået. Jeg vil aldrig glemme hende."

Ifølge The Daily Mail led Scott af en depression, og for seks uger siden var hun angiveligt blevet behandlet for at skære i sig selv. Ifølge avisen skyldte hun over seks millioner dollar væk og havde økonomiske problemer i sin virksomhed. Ifølge avisen nægtede hun at tage imod penge fra Mick Jagger, der ellers, ifølge Forbes Magazine, er god for knap halvanden milliard kroner.

Se The Rolling Stones spille "Gimme Shelter" live i Texas i 1972: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA