x

Se ny musikvideo med hypede Kill J

Se ny musikvideo med hypede Kill J

Den danske duo Kill J, bestående af Julie Aagaard og Lennart Rasmussen, nyder godt af en massiv hype i udlandet. Det seneste halve år har bandet høstet utallige roser fra førende musikmedier verden over. I sommeren 2013 fik KIll J deres gennembrud med 1. singlen 'Phoenix'. BBC Radio 1, The Guardian, Indieshuffle samt bunkevis af internationale blogs tog hurtigt projektet til sig og spåede KIll J succes i de kommende år. Nu er de klar med en flot musikvideo til deres anden single, "Bullet". Du kan se den her forneden.

Paul Lester fra engelske The Guardian har tidligere skrevet om duoen: "Der er en slående kontrast mellem vokalen og de strigende, nærmest militaristiske beats og klap og den dronende bund. Måske det er dét, de mener med fornøjelse og smerte. Der gemmer sig et mysterium her og en ikke lille antydning af det eksotiske. Med andre ord meget lovende. Eller skulle vi sige: På vej op."

2. singlen "Bullet" er ligeledes blevet godt modtaget. Den er i skrivende stund i rotation på diverse radiostationer verden over. Mon ikke også den flotte musikvideo kan lokke til nogle visninger. Filmet stiligt i sort/hvid med en skrøbelig Julie Aagaard i front virker ordet "forførende" passende.

Interessen for duoen har også udmøntet sig i prominente koncerter. De er for nyligt blevet annonceret på Spot Festival og Roskilde Festival. Den udenlandske interesse har også ført to koncerter på den norske festival by:Larm med sig tidligere i år.

Hvorfor denne hype? Se KIll Js musikvideo til "Bullet" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA