x

Deafheaven giver to koncerter i Danmark

Deafheaven giver to koncerter i Danmark

Den amerikanske kvintet Deafheaven fra San Fransisco gjorde sig markant bemærket i musikpressen og blandt alverdens anmeldere med deres andet album "Sunbather", der udkom sidste år. Albummet var på mange musik-sites at finde i toppen over årets absolut bedste udgivelser. Nu gæster Deafheaven Danmark hele tog gange til august. Først er de at finde i VoxHall i Aarhus den 10. august, og dagen efter gæster de det årlige arrangement Dirty Days of Summer på det københavnske spillested Beta. Det bliver den 11. august. 

Gruppens stil er blevet kaldt banebrydende. Det er nemlig et umage mix af black metal og shoegaze. Omdrejningspunktet er forsanger George Clarke og guitarist Kerry McCoy. Førnævntes torturerede brøl og skrig går i spænd med sidstnævntes stemningsfulde guitarflader.

Deafheaven spillede på Templet i Lyngby efter udgivelsen af debuten "Roads to Judah" i 2011. Når de gæster VoxHall og Beta, vil det være første gang, at de er på dansk jord med det meget roste "Sunbather" i bagagen.

Billetter til koncerten på Voxhall den 10. august kan skaffes via Fondenvoxhall.dk

Billetsalget til koncerten den 11. august på Beta begynder fredag den 4. april klokken 10.00, og billetter kan skaffes via Billetlugen.dk.

Hør sangen "Dream House" fra "Sunbather" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA